011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h

5 najboljih pametnih telefona u 2015. godini

5 najboljih pametnih telefona u 2015. godini

Business Insider napravio je listu trenutno najboljih smartfona na svetu. 

Na prvom mestu je neprikosnoveni iPhone 6 koji je trenutno najtraženiji, jer predstavlja savršen spoj dizajna i raznovrsnih aplikacija. Apple se pobrinuo i da poveća ekran na novom modelu. Ovo bi trebalo da bude vaš prvi izbor osim ako ne možete bez Android operativnog sistema. Cena ovog telefona iznosi 649 dolara. 

Na drugom mestu je takođe novina iz Applea, iPhone 6 Plus. Ukoliko želite fablet onda je ovaj trenutno najbolji na tržištu. Za razliku od fableta koji mogu biti "debeli", glomazni i plastični, iPhone 6 Plus je savršen, piše Business Insider. Cena iznosi 749 dolara. 

Treći na listi najboljih je Galaxy Note 4 za koji kažu da je najbolji telefon koji je Samsung ikada napravio. Ima 5,7-inčni ekran, najbolji ikada upotrebljen na jednom pametnom telefonu. Okružuje ga metalni okvir koji čini telefon mnogo čvršćim od ranijih verzija. Cena iznosi 750 dolara. 

HTC One (M8) je sledeći na listi. To je najbolji telefon s Android operativnim sistemom koji trenutno možete kupiti. Dizajn je prekrasan, a metalna konstrukcija veoma kvalitetna. Ovaj telefon ima dodatnu zadnju kameru koja deluje kao senzor dubine tako da kasnije možete modifikovati fotografije. Cena ovog smartfona iznosi 540 dolara. 

Moto X je novi Motorolin pametni telefon i pretenduje da preuzme titulu najboljeg Android telefona. Slično kao i Google Nexus 5, Moto X veoma brzo dobija najnovije promene OS-a. Izgled mu je veoma primamljiv, a displej je 5,2-inčni. Cena iznosi 500 dolara. 

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI