011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h

Kako da se upali ekran na vašem HTC One S kada primite sms

Kako da se upali ekran na vašem HTC One S kada primite sms

Ako ste jedan od onih koji su tek počeli da koriste Android telefone, prva stvar koju ste verovatno primetili jeste kako se razlikuje obaveštenje o novoj poruci od Apple uređaja.   

Kada dobijete poruku na iPhone, displej se pali i pokazuje vam pop-up obaveštenje sa imenom te osobe ili brojem i delom poruke.

Na HTC One ekran se uopšte i ne pali. Umesto toga, dobijate LED obaveštenje, što je prilično lako propustiti. Moći ćete da vidite deo poruke ako ručno "probudite" ekran, ali zašto biste to radili?

U narednom prilogu pogledajte kako na najlakši način da vidite vašu novu poruku, tj. kako ćete postići da se ekran na vašem HTC One automatski upali kao što je slučaj sa iPhone. Nećete dobiti pop-up, ali ćete biti u mogućnosti da vidite poruku na dnu ekrana.


Skinite i instalirajte SMS WakeUp

Prvo skinite SMS WakeUp aplikaciju sa  Google Play Store.

Dalji koraci nisu neophodni

To je sve što treba da uradite, ne morate čak ni da je otvorite. Sada, svaki put kada dobijete novu poruku, displej će se sam upaliti tako da možete da vidite poruku na donjem delu ekrana.

Ova aplikacija ne treba da bude konfigurisana, jer je programirana da radi bez potrebe da je korisnik konfiguriše.

Međutim, postoji nekoliko opcija ukoliko želite da se igrate sa njima.

Kada otvorite aplikaciju, pojaviće se prozor sa opcijom Preferences. Tu ćete moći da aktivirate ili deaktivirate uslugu i da isključite pop-up obaveštenja koja traže da kupite pro verziju aplikacije.

Takođe možete da podesite koliko će vremena ekran biti upaljen pre nego što se ugasi.

Kao što je već pomenuto, postoji i pro verzija dostupna za dolar koja pruža nekoliko funkcija.

 

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI